Familie de Jong

In 2008 werd de familie de Jong, grondleggers en eigenaar van dit succesvolle bedrijf, tijdens het 25-jarig bestaan van het bedrijf compleet in het zonnetje gezet door personeel, klanten, leveranciers en de fabrikant tijdens een wederom fassinerende dag.

Door de grote diversiteit aan capaciteiten, uitvoeringen en reeds opgedane ervaringen, hebben wij de mogelijkheden om van iedere (be)denkbare toepassing een fassinerend eindprodukt te realiseren.

Wij heten u dan ook wederom welkom in onze digitale, continu evoluerende, autolaadkranenwereld, waar gewerkt wordt met een “no nonsens” mentaliteit.

Al sinds 1983 Fassi importeur

Sinds 1983 zijn wij importeur van de meest fassinerende autolaadkranen van de GROOTSTE fabrikant van Italië, welke zich sedert jaren mag scharen in de top 3 van de wereld m.b.t. het ontwikkelen, produceren en leveren van autolaadkranen.

Reeds in 1983 was de eerste Fassi autolaadkraan voor Nederland een feit, middels een levering van de onderstaande kraan aan de gemeente Bloemendaal.

Volledig in dezelfde gedachtegang als onze fabrikant, hebben wij ons door de jaren heen gespecialiseerd in het leveren, distribueren en monteren van autolaad- en marinekranen vanaf 1 ton.meter t/m 215 ton.meter.