Transport Compleet Hardenberg

Van 26 t/m 28 maart 2019 vindt wederom Transport Compleet plaats te Hardenberg. Samen met onze dealer Autobedrijven ESA Marum B.V. zullen wij wederom aanwezig zijn op de meest complete beurs voor de transportbranche.

U vindt ons op het buitenterrein met de Fassi trailer, waarop wederom diverse modellen gepresenteerd zullen worden. In de hal vindt u ons op standnummer 520. Op de stand vindt u onze nieuwe Fassi F1150RA, welke op dit moment gretig aftrek vindt in markt vanwege de smalle inbouwmaat, het relatief lichte eigen gewicht en een sublieme hefcapaciteit. Al met al een volledig uitgebalanceerde kraan van de nieuwste generatie en klaar voor de toekomst.

Daarnaast zal er ook een opgebouwde Marrel haakarminstallatie worden getoond, welke door de ESA is opgebouwd voor de gemeente Groningen. Al met al weer diverse noviteiten voor uw toekomstige voertuigen , kranen en haakarminstallaties.

Heeft u nog geen toegangskaarten, dan kunt u zich via de link aanmelden voor gratis toegang: https://mijn.evenementenhal.nl/portal/?eventid=3736&Language=3736

Deel dit!