Per direct beschikbaar: Volvo FE 4×2 Electric 19 ton met Fassi F195A.1.24 xe-dynamic

Per direct op zoek naar een volledig elektrische vrachtauto met kraan ?

Dit demonstratie voertuig is nog volledig nieuwen ongebruikt.

Wij kunnen deze leveren (zo lang de voorraad strekt !!)

Deze elektrische Volvo FE 4×2 is voorzien van een Fassi F195A.1.24 xe-dynamic met een bereik van 12,5 meteren daar nog een capaciteit van 1.300 kg. De kraan is verder voorzien van hydraulisch uitschuifbaresteunpoten, hydraulisch opzwenkbare steunpoten, Scanreco radiografische afstandsbediening, kniehevels tussen hef- en knikarm, D900 ventielblok voor snelle en vloeiende bewegingen, de steunpoten zijn ook bedienbaar via de radiografische afstandsbediening, voor extra bescherming van de kraan is deze voorzien van organische zinkprimer, 2 extra functies voor rotator en grijper middels een slanghaspel met inside-routing, waardoor er een smalle inbouwmaat van de kraan gehandhaafd blijft, oliekoeler, snelheidskleppen, 2 LED werklampen op de knikarm, oranje markerings LED strips op de steunpoten voor een goede zichtbaarheid, FSC/SII stabiliteitsbewaking, ACF – Automatic Crane Folding, CCD – Cabin Collision Detection, waardoor de kraan de voertuigcabine niet kan raken tijdens werkzaamheden.

Al met al zijn er bijna geen andere functies meer te bedenken voor deze kraan en is dit een uniek kans om een zeer uitgebreide kraan te kopen.

De laadbak heeft een lengte van +/- 5.000 mm, inclusief 4 rongrijen, verzinkbare bindogen, 27 mm betonplex vloerplaten, 800 mm hoge aluminium zijschotten en achterschot, werklampen op diverse plaatsen, filters aan voor- en achterzijde voertuig, achterrijcamera met 7″scherm, RVS gereedschapskist 600x500x500 mm, brandblusser van 6kg.

De Volvo FE 4×2 Electric 19 Ton wordt geleverd inclusief batterijlader.

Verdere specificaties zijn o.a. 225 kW (306 PK) continu vermogen, koppelingsloze2-traps automatische versnellingsbak, regeneratief remsysteem, 4 batterijsets (600V) – 265 kWh totale capaciteit, rijbereik tot 200 km, wielbasis 4.500 mm, comfort cabine, volledig luchtgeveerd en een 8 ton’s vooras.

Een unieke, per direct beschikbare vrachtwagen, welke ideaal is voor stadsdistributie van bijv. bouwmaterialen, zelfs in stedelijke gebieden, waar alleen elektrisch rijden en kranen is toegestaan.

Voor verdere vragen en interesse kunt u contact met ons opnemen.

Deel dit!